Welkom

U bent nu op het VitalinQ Leefstijl adviesportaal voor (para)medici en adviseurs op het gebied van een gezonde leefstijl. Hier kunt u zich aanmelden voor een eigen VitalinQ portaal, waarmee u uw cliënten een uitnodiging kunt sturen voor een (proef-) abonnement op de VitalinQ Personal Health Assistant. Deze online leefstijlassistent ondersteunt uw cliënten met heel persoonlijk gerichte informatie, tips en adviezen op het gebied van voeding, beweging en bewustwording voor een gezonde leefstijl.

Het VitalinQ Leefstijladvies portaal geeft uw cliënten toegang tot de Personal Health Assistant, het biedt u een totaaloplossing voor een gezonde leefstijl voor uw cliënten en voldoet aan alle voorwaarden om toegevoegde waarde te bieden aan uw praktijk. VitalinQ is bedoeld voor ondernemende (para-)medici en leefstijladviseurs, die hun cliënten willen helpen gezond te zijn en te blijven. Dit alles op basis van een aantrekkelijke businesscase. VitalinQ is een add-on voor uw praktijk en kan als extra service worden aangeboden. U heeft nú de tool in handen om uw cliënt te behouden en te begeleiden, óók op de momenten dat u hem of haar niet ziet en zonder dat u daar een investering voor hoeft te doen.

Geïnteresseerd?

Als u zich aanmeldt op het VitalinQ Leefstijl adviesportaal kunt u uzelf uitnodigen voor een eerste gratis gebruikersaccount voor de Personal Health Assistant. Hiermee ziet u wat uw cliënten te zien krijgen en krijgt u inzicht in alle verschillende mogelijkheden die de Personal Health Assistant biedt. Daarna beslist u of u verder wilt met het VitalinQ Leefstijl adviesportaal en kunt u aan de slag met het uitnodigen van uw cliënten voor een gebruikersaccount.