Gezondheid als business case

Zonder eigen investering kunt u de gevalideerde gezondheidsinformatie van de Personal Health Assistant (PHA) aanbieden en een renderende businesscase voor uzelf realiseren. Uw cliënt heeft de keuze uit de abonnementsvormen Free, Bacic, Lifestyle en Premium (2015) en betaalt per abonnement een laagdrempelig bedrag per jaar. Uw cliënt start bijvoorbeeld met een gratis abonnement en kan daarna upgraden naar een abonnementsvorm met een meer uitgebreide functionaliteit. Voor elke cliënt die een betaald abonnement afneemt ontvangt u de marge tussen deze abonnementsprijs en de inkoopprijs van de PHA.

Download hier het overzicht "functionaliteiten, prijzen en marges"

Als u zich aanmeldt bij het VitalinQ Leefstijladvies portaal krijgt u de keus of u het abonnementstarief voor de Personal Health Assistant wilt integreren in de kostprijs van uw eigen diensten aan uw cliënt, of dat u de facturatie via het VitalinQ Leefstijladvies portaal wilt laten lopen.

In het eerst geval wordt de inkoopprijs per gebruiker bij u geïncasseerd en kunt uzelf een factuur sturen aan uw cliënt. Afhankelijk van de abonnementkeuze van uw cliënt wordt per maand of per jaar het inkoopbedrag bij u geïncasseerd. Hiervoor wordt uw toestemming gevraagd bij uw aanmelding voor het VitalinQ Leefstijladvies portaal.

In het tweede geval, waarbij u ervoor kiest de Personal Health Assistant apart van uw eigen consult en diensten aan te bieden, wordt aan uw cliënt akkoord gevraagd het abonnementstarief per maand of per jaar te mogen incasseren van zijn of haar rekening. De marge, die per gebruikersabonnement aan u toekomt, wordt dan op uw rekening overgemaakt.