De Personal Health Assistant voor uw cliënten

Aandacht voor gezonde eetgewoonten en bewegen is van onschatbare waarde. Want wie bewust eet en voldoende beweegt zit beter in zijn vel en voelt zich fitter, gezonder en vitaler. Dit zijn mooie woorden, maar hoe kunt u uw cliënten nu nog beter ondersteunen bij deze bewuste leefstijl? VitalinQ Healthy Lifestyle Support biedt u hier een antwoord op. VitalinQ bouwt voort op de ervaring die is opgedaan in de ruim tien jaar dat we software leveren voor leefstijl gerelateerde aandoeningen. Tien jaar van opbouwen van kennis en ervaring om te komen tot een modern en innovatief product dat de VitalinQ Personal Health Assistant heet.

De Personal Health Assistant (PHA) is een online portaal waarmee uw cliënten als deelnemers, via een eigen profiel en in samenspel met hun sociale omgeving en u, gezondheidsdoelen formuleren en realiseren. Hierbij wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren, achtergronden, doelen, allergieën en ziektebeelden. De PHA assisteert en stimuleert met een helder stappenplan om persoonlijke doelen ook daadwerkelijk te bereiken. Op een zeer laagdrempelige manier via computer, tablet en (in 2015) mobiel. Elke stap is voorzien van informatie en advies die relevant is voor de deelnemer. Op maat gemaakte informatie dus, afgestemd op de actuele gezondheidssituatie, persoonlijke wensen en culturele achtergrond. Deelnemers kunnen onder andere hun eigen voedingsdagboek bijhouden, een recept van de dag ontvangen, informatie over inname van de juiste hoeveelheid voedingswaarden lezen, alternatieve voedingsmiddelen aangereikt krijgen en bijvoorbeeld boodschappenlijstjes uitprinten. Ook wordt hun leefstijl ondersteund door praktische en wetenschappelijk gevalideerde adviezen voor het dagelijkse beweegpatroon of met bijvoorbeeld een schema voor een looptraining. Nieuws, een Voedingsdagboek, Meetwaarden van het eigen lichaam, Activiteiten, Gezondheidswaarden, een koppeling met Social Media; de Personal Health Assistant geeft een compleet inzicht in een gezonde leefstijl.

Met de PHA via het VitalinQ Leefstijl adviesportaal bent u in staat om het leefpatroon van uw cliënten intensiever te volgen en te begeleiden, samen doelstellingen en planningen te maken en uw cliënt nog meer te motiveren en stimuleren in het bereiken van een gezonde leefstijl. De Personal Health Assistant geeft u de mogelijkheid zich te onderscheiden in de markt en meer binding met uw cliënt op te bouwen.